Ga naar homepage van Praktijk Chi trust
Home
Praktijk Chi Trust
Acupunctuur
Tuina
Chi Neng Qigong
 Chi-Trust
 Cursussen en workshops
 ZhiNeng Qigong
 Achtergrond
 Archief
  Zomer 2011
  Zomer 2008
Tarieven
Wie ben ik
Contact

Workshop Maitre Zhou

Wij zijn met 7 studenten in juli 2008 voor een training (van 6 dagen) Zhi Neng Qigong bij Maitre Zhou in Frankrijk geweest en hebben onder andere niveau 1 t/m 4 beoefend.

Wij vinden het heel bijzonder bij le Maitre en hoopten dat onze studenten dit ook zouden ervaren. Het was al heel snel duidelijk (na een halve ochtend!) dat ze de Maitre in hun hart sloten.

We hebben intensieve dagen gehad, met zo'n 6 uur per dag oefenen, theorie en beoefening sloten heel mooi op elkaar aan. Heel opmerkelijk was dat we genoeg tijd hadden om ook een soort vakantiegevoel te hebben: met zwemmen in zee, wandelen en op het terras zitten. Na een week hadden we allemaal het gevoel een maand weg geweest te zijn.

Een van de vele effecten van de week training was dat wij met zijn allen een hechte groep zijn. Zhi Neng Qigong als manier van leven, is voor iedereen na deze training, tastbaar geworden.

Wij gaan verder met onze training en ontwikkeling bij Maitre en gaan in 2009 de 2 jaarlijkse opleiding bij hem volgen.

Wij hebben van 21 juni tot 2 juli 2007 een 30 daagse training en opleiding gevolgd in China. Ons verslag van deze verassende belevenis lees je als je op de link klikt. link("/chinengqigong/chi-trust/trainingenontwikkeling/china2007/index.html","verslag")

Na afloop van dit avontuur zijn wij officieel gecertificeerd leraar Wisdom Healing Qigong niveau een en twee, voor meer info over Wisdom Healing Gigong, klik op de link. chicenter